Next 2007 tr-TR

Next (2007)

(Aksiyon - Gerilim)
2007
IMDB
6.2
(6) 4 106 0 5
102
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Kasım 2017
Hayatınızda yaşadığınız andan 2 dakika kadar sonrasında ne olacağını bilseydiniz neler olurdu? Neleri değiştirirdiniz? Sadece bu düşünce bile meraklandırdı değil mi? İşte bir de bunun filmini yapmışlar. Üstelik içine de Nicolas Cage'i koymuşlar. E bir de çok tatlı çekim açıları yakalayarak filmi çekmişler. Daha ne olsun değil mi? Durun henüz bitmedi. Her şey güzel, dakikalar sonrasını görmek falan hepsi güzel ama tabi ki dünyadaki bazı güçler sizin bu güçlerinizden faydalanmak isteyecek. Tabi ki de dünyanın geleceği için yahu.. Konusu, dediğim gibi çekim açıları ve işleyişi ile nefis bir film izleyeceksiniz. Imdb puanına pek takılmadan tadını çıkarın.

Next - Next

filmine yorum yap!
Berk U.
09 Mart 2023
Aç ve izle, beğeneceksin, boş yorumlara bakma, önceden ben de bu hataya düşüp izlememiştim...
Saliha E.
07 Nisan 2022
Sıkı Üye
Bence kötü değildi vakit geçirmek için izlenebilir. Filmin hızlı akışı olayların birbirine bağlanışı ve sonu güzeldi.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Zaman kaybı. Cage filmi işte beklentisiz, boş film, gereksiz.
E.N.A.
17 Mart 2022
Usta Yorumcu
Konusu çok güzeldi ve tabi ki Nicolas Cage farkı. Fakat ucu açık bir film ve yanıtlaması gereken bir çok soru ile veda etti. Seri yapılabilecek bir türde. Devamını izlemek isterdim.
Bedia
02 Ekim 2021
Sıkı Üye
Bu tarz filmlere bayılıyorum ve tabii ki çok beğenerek izledim. Tavsiye de ediyorum. Bence bu filme bir şans verebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
İzleyeli 12 yıl olmuş tam detaylarını hatırlamıyorum ama sevmiştim o zamanlar. Geleceği görme yetisi var kısa süreli. Onun üstüne bir film. İzlenir.
nicolas cage filmleribilim kurgu filmlerizamanda yolculuk filmleriilginç senaryoları olan filmlerilginç film tavsiyelerişaşırtıcı filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.