Olağan Şüpheliler 1995 tr-TR

Olağan Şüpheliler (1995)

(Dram - Gizem)
1995
IMDB
8.6
(20) 4 148 0 5
141
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
8.6
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Şubat 2018
Her ne kadar burada size sadece kıyıda köşede kalmış iyi filmleri tavsiye etmeye çalışsam da arada dayanamayıp birkaç da o birçok kişinin izlediği filmlerden serpiştirmeyi seviyorum. İşte bu film de tam olarak onlardan biri... Şimdi, polis tam 27 ceset ve beraberinde balya balya paralar buluyor. Bir de bu 27 kişinin içinde olmaktan son anda vücudunda yanıklarla kurtulmuş biriyle, olayı baştan sonra anlatacak olan sakat bir adamımız var. Yani ilk çeyreği hariç, koca filmi bir adamın ağzından dinleyip, onun gözünden izleyeceksiniz. Sizden tek isteğim, olaya tamamen odaklanmanız ve ayrıntıları kaçırmamanız. Son anına kadar aklınızdan birçok senaryo yazıp bir o kadarını da çöpe atacaksınız. Nefis bir senaryo, nefis oyunculuklar ve nefis bir film izleyeceksiniz. Sonuna doğru yaklaştıkça ve olaylar aydınlığa kavuştukça yüzünüzdeki o afallamış ifadeyi şimdiden görebiliyorum. Hatta hemen akabinde de boş boş duvarlara bakacaksınız benden söylemesi... E hadi tadını çıkarın!

Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

filmine yorum yap!
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Çok çok çok güzel bir film. İzlemeyenler cok şey kaybeder.
Alperen
15 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Film durağan ilerlemesine rağmen sizi içinde tutmayı başarıyor ve merak duygusunu sürekli tetikte tutuyor. Bunu bir de unutulmayacak tarzda harika bir finalle taçlandırınca ise kesinlikle biraz sabırlı olup izlenmeye değer bir yapım ortaya çıktığını düşünüyorum.
Hilal T.
28 Mart 2023
Çaylak
Çok iyiydi. Tahmin ettim aslında ama yine de şüpheye sevk etmesi baya güzeldi..
Özgür A.
14 Kasım 2022
Çaylak
İnsanı ilk başta biraz sıkıyor. Ancak filmin sonunda sıkıldığınıza da bin pişman ediyor. Görünmeyen Misafir filmi mi daha güzeldi, bu mu emin değilim.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Bildiğin yaşayan efsane bu film, konuşmaya gerek yok, izleyin ve görün derim.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Aksiyon filmi değil gizem filmi bu, bunun bilinmesi gerek, durağan olması kötü bir durum sayılamaz bu yüzden. Atmosferiyle kaliteli bir yapım, lakin tabi bir şaheser de değil.
dwaekki W.
22 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Başlarında sıkılsanız da sonlara doğru taşlar yerine oturuyor. Çok sağlam ve izlenilmesi gereken bir film bence. Bayağı kaliteli buldum.
eowyn
07 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Çok büyük beklentilerim vardı bu filmden ama benim için maalesef hayal kırıklığıydı. Genel olarak sıkıcıydı, bu tür filmlerde benim beklentim olay örgüsünün çok sık bir şekilde örülmesi, her şeyin düğümlenmesi ve sonunda düğümlerin açılıp bizi hayrete düşürmesidir ama bu konuda başarılı değildi. Ben filmleri izlerken asla sona odaklanmam ya da tahmin etmeye çalışmam ama o kadar kör göze parmak şeklindeydi ki kendimi tahmin etmekten alıkoyamadım ki tahminimde de yanılmadım. Görüntü olarak da çekimlerde sürekli ışık oyuncuların yüzünde parlıyordu ve rahatsız ediciydi. O dönemlerde çekilmiş birçok harika film var ama hiçbiri bana eski bir film izliyormuş havası vermedi bu filmdeyse bunu çok yaşadım. Çıktığı dönem ve belki sonraki 10 yılı çok etkilemiş olabilir ama günümüz için beklentiye girmeden sırf bilinirliği için izlenmesi gereken bir film oldu benim gözümde. İsmini veremeyeceğim ama aynı kurgunun günümüze uyarlandığı bir film var onu çok beğenmiş ve sonunda çok etkilenmiştim. yani kısaca biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. eğer benim gibi listenizdeyse sıfır beklentiyle izlemenizi ve izlerken beyin fonksiyonlarınızı durdurmak için çaba göstermenizi tavsiye ediyorum aksi halde filmin ortasında bütün sırrı çözersiniz.
Hayri S.
12 Mart 2021
Sıkı Üye
90'lı yılların güzel ve ilklerinden bir film. Belki günümüzde basit kalabilir ama kesinlikle izlenmeli.
filmkolik D.
09 Şubat 2021
Çaylak
Bir ara sıkacak gibi olsa da finali muhteşemdi ve sadece bunun için bile izlenmeye değer.
Daha fazla yorum10
the usual suspects filmi konusuthe usual suspects filmi oyuncularıthe usual suspects filmi fragmanıolağan şüpheliler filmiolağan şüpheliler filmi fragmanıkevin spacey filmlerikeyser söze kimdir

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.