Operasyon: Argo 2012 tr-TR

Operasyon: Argo (2012)

(Gerilim - Dram - Politik)
2012
IMDB
7.6
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
2s
IMDB
7.6
BU FİLM
2.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Temmuz 2023

Aranızdan Zümranur ve Mesut Şahin'in de tavsiye olarak gönderdiği bu film, yıllar önce çok üzerine düşmeden izleyip geçtiğim bir filmdi. Tavsiye olarak da gelince tekrar şans vermek istedim ve telefon bildirimlerinden de uzakta, şöyle baştan sona izleyip bitirdim ve işte burda bu filmi size tavsiye ediyorum.. Filmimiz; 80'li yıllarda İran'da yaşanan bir ayaklanma sonrası yaşanan olayları konu alıyor. Başkent Tahran'daki Amerikan Büyükelçiliği basılıyor fakat o karışıklıkta 6 Amerikan vatandaşı kurtuluyor. Fakat ülkeden nasıl çıkacaklar? İşte filmimiz de bu 6 kişinin ülkeden çıkarılması için başlatılan ve diken üstünde sürdürülmeye çalışılan operasyonlar zincirini işliyor... Öncelikle film kesinlikle beni yakaladı. Çoğunlukla sakin ilerlemesine rağmen kendime şu soruları sordum; Gerildim mi? Tansiyonu düşürmeden sonuna kadar sürüklendim mi?... ve bu 2 sorumun da cevabı "Evet" oldu. Eğer hala bu filmi izlememişseniz, bence bir şans verin derim. Hadi tadını çıkarın!

Operasyon: Argo - Operation Argo

filmine yorum yap!
emirologia
13 Eylül 2023
Giriş iyiydi ne olduğunu anlamaya çalışırken ''Ben Affleck nerede ya" derken konuya daldı, gelişme kısmı biraz sıkıcıydı bu kısımda odağınızı kaybetmezseniz sonuç kısmında gerilimi damarlarınızda hissedeceksiniz.
Kaan A.
15 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Uzun zaman önce izlemiştim. Sıkmıştı, sıradan bir propaganda filmi. Ayrıca The Simpsons'da bu konuyla ilgili bir gönderme de var: ''Herkes oraya giden ilk kurtarma uçağı olmadığını bilir.'' Bu minvalde bir şeydi..
argo filmioperasyon argo filmipolitik filmlersiyasi filmlerfilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.