Sanal Hayatlar 2012 tr-TR

Sanal Hayatlar (2012)

(Gerilim - Dram)
2012
IMDB
7.5
(7) 4 21 0 5
18
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Ekim 2019
Ailesine zaman ayıramayan, iş sevdalısı avukat bir babamız, ilişkilerindeki tüm sırları sanal ortama düşen bir çift, okuldaki sessiz çocuğu Facebook üzerinden taciz eden başka bir çocuk, bu çocuğu yola sokmaya çalışan emekli bir polis memuru baba ve yetişkin sitelerde yaşananları haber yapmaya çalışan kariyer peşinde koşan bir gazeteci... İşte izleyeceğiniz bu film, birbirinden farklı olan bu bir grup insanı bir araya getiriyor ve "İnternet" konusunu etkileyici bir şekilde işliyor... Birbirinden farklı kişi ve olayları farklı kollardan işlemesine rağmen film beni bir an bile sıkmadı ve "Ne oluyor?" şaşkınlığı yaşatmadı. 2 saatin ne zaman geçtiğini bile anlamadım desem yalan olmaz. Basit gibi duran fakat çok çarpıcı sahne ve alt metinleri olan etkileyici bir film izleyeceksiniz. Film ile ilgili yorumunuzu aşağıya bırakın ki, bu filmi izlemek için burayı ziyaret eden binlerce kişiye fikir vererek yardım etmiş olun... E hadi tadını çıkarın!

Sanal Hayatlar - Disconnect

filmine yorum yap!
Alkanistan
07 Haziran 2023
Çaylak
Hiç kuşkusuz kendi türü arasında son yıllarda izlediğim en başarılı örneklerinden biri.. Konuların eş zamanlı olarak birbirleri ile olan bağlantıları, seçilen karakterlerin uyumluluğu ve ele alınan sanal gerçeklik muhteşemdi.... Neredeyse hayatımızın büyük bir bölümünü hakimiyeti altına almış olan Sanal Dünya içerisinde oynanan tuhaf oyunlar, ziyan olup giden hayatlar ve en acısı da ölüme kadar varabilen ciddi sonuçların ekseninde dönen başarılı bir hikaye. Ne yalan söyleyeyim bu kadar sağlam bir senaryo beklemiyordum. Beklentilerimin çok çok üzerinde harika bir film izledim. Hele ki sanal ortamlarda dönen sahtekarlıkların kurbanı olan ve birebir yaşayan biri olarak daha bir sarstı film beni.

Özel veya genel olarak tüm yaşantımızın ayrıntılarını paylaştığımız sosyal medyanın, insanın başına ne denli büyük sorunlar açabileceğinin en çarpıcı örneğiydi aslında Disconnect. Tüm hayatımızı endekslediğimiz internet ortamında, ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini merkezine alan muazzam bir yapım.
ayten Y.
29 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Hikayelerin hepsi gerçekten her gün yaşandığına emin olduğumuz olaylar. Etkileyici ve gerçekçi ama benim film zevkime uygun olmadığı için tavsiye edip etmemekte kararsız kaldım.
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Bol mesajlı bir film. Fena değildi. Ailece göz göze geldiğimiz sahneler oldu :) Kaan keşke bize filmleri nereden izleyebileceğimizi de söylesen. 1 saat filmi izlemek için doğru düzgün site aramakla geçti :(
Limon
01 Temmuz 2020
Çaylak
Sonunda sanki bi şeyler havada kalıyomuş hissi verdi bana, onun dışında iyi filmdi, izlenir.
Büşra B.
26 Haziran 2020
Çaylak
Bence izlenir, böyle fazla bir beklentiyle izlenmemesi gereken bir film bence ama kesinlikle sarıyor.
rıdvan K.
18 Kasım 2019
Sıkı Üye
Ben saçma buldum
Özlem Ç.
31 Ekim 2019
Sıkı Üye
Burada güzel bir film varmış, niye söylemiyorsunuz... İzleyin.
disconnect filmi izledisconnect filmi konusudisconnect filmi yorumlarsanal hayatlar filmi konususanal hayatlar filmi izlesanal hayatlar filmi oyuncularıinternet konulu filmlersiber zorba filmlerietkileyici film önerilerietkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.