Son Nefes 2019 tr-TR

Son Nefes (2019)

(Gerilim - Belgesel)
2019
IMDB
7.6
(15) 4 41 0 5
IMDB
7.6
BU FİLM
30b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Mart 2021

Aranızdan Aşkın'ın tavsiyesi ile izlediğim bu 1 saat 25 dakikalık yapım beni öylesine gerdi ve etkiledi ki, izledikten sonra burada size tavsiye etmek için 1 saat kafamı toplamam gerekti. Bu yarı gelgesel-filmimiz, işi deniz tabanında çalışmak olan dalgıçları konu alıyor. Dalgıçlar o kadar derine dalıyor ki, bu görevden önce 1 ay küçük bir alanda farklı basınçta yaşamak zorunda kalıyorlar. İşte bu yapım da, yine böyle bir görevde yaşanan korkunç bir kazayı konu alıyor... Öncelikle; Eğer kapalı alan ya da sualtı fobiniz varsa bu yapım nefes ritminizi gerçek anlamda bozabilir. Yapımın epey bölümü gerçek görüntülerden oluştuğu için insan gerçekten izlerken gerim gerim geriliyor. Daha önce size tavsiye ettiğim şu yapımda çok gerildiğimden bahsetmiştim fakat bunda da bir o kadar gerildim ve etkilendim diyebilirim... Çok değil, sadece 1 saatinizi ayırın ve bu filmi izleyin. Sonra zaten yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakacaksınız... Hadi tadını çıkarın! 

Son Nefes - Last Breath

filmine yorum yap!
Nagihan K.
23 Aralık 2023
Tam anlamıyla nefes kesici bir film. İzlerken beni çok gerdiğini ve ağlattığını söyleyebilirim. Kesinlikle şans verilmeli
gülay Y.
24 Temmuz 2022
Bunu 2 yıl önce izlemiş ve büyülenmiştim. Gerçek olması özellikle inanılmazdı. Hayatta kalma mücadeleleri ve kurtuluşlar... The 33, The rescue ve bu film, üçü de en birinci bu konuda.
Mustafa
10 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Adam nefesi her çekişinde ben de çektim içim daraldı. Gerçek görüntüler olması insanı gerçekten etkiliyor.
EBU ALENDER
19 Ekim 2021
Çaylak
Yaşanmış bir olay ve gerçek kişiler olması çok etkileyiciydi..
Nazlı Ç.
15 Eylül 2021
Sıkı Üye
Çok etkileyiciydi. Özellikle "Pressure" filmini izleyip, film açıklamasından direkt bu filmi de izleyince.. Anlatılmaz yaşanır. Sanırım bir süre nefes aldığımı bile unutmuştum şu an doya doya içime çekiyorum oksijeni. Mutlaka izlenmeli, korkunuz yoksa tabii..
Gökçen Y.
23 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Görüntülerin ve yaşananların gerçek olması söz konusu olmasa bu kadar etkileyici olduğunu söylemezdik sanırım, yine de izlenebilir bir yapım.
Esra K.
30 Nisan 2021
Çaylak
Şimdi bitirdim ve gerçekten bayıldım. Gerçek görüntüler olması insanın kendini olayın içinde hissetmesini sağlıyor. Aslında biraz gerilim filmi tadında gibi olsa da sonlarda insanı ağlatabiliyor. Düşünmeden izleyin :)
ayten Y.
15 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Favorim olmasa da, yaşanmış olması beni gerdi. En az deniz kadar, o 28 gün kalınan koridorlar da korkutucuydu bence. Çok az yer vermişler ama o kadar dar yerlerden sürekli geçmek zorunda olmak çok korkutucu. Bu işi yapanların buna maruz kalması insanın ruhunu darlıyor.
eraycoskun
26 Mart 2021
Usta Yorumcu
Bu tarz yaşanmış olaylar insanı çok etkiliyor. İzlerken kendimi o adamın yerine koydum, nasıl bir çaresizlik içinde olduğunu hissettim ve bi an için nefesim tutuldu. Olayları canlandırma işlemleri de bence başarılıydı, İzleyin, izlettirin.
Feride S.
26 Mart 2021
Sıkı Üye
Gerçekten yaşandığını bilerek izlemek daha da geriyor insanı. Mutlu bir gündeyseniz açıp üzmeyin kendinizi, ama kötü bir gündeyseniz, başıma bu da gelebilirdi deyip kendinizi teskin edebilirsiniz. Puanım; 7/10
Daha fazla yorum5
last breath konusulast breath filmi konusulast breath film konusulast breath yorumlast breath yorumlarıdalgıç filmleriokyanus filmlerisualtı filmlerbelgesel önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.