Soul 2020 tr-TR

Soul (2020)

(Komedi - Aile)
2020
IMDB
8
(31) 4 129 0 5
128
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
31 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Ocak 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan "Berfin Semiz" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip, profilini hemen yukarıya sabitleyip hemen konuya geçmek istiyorum... Öncelikle izleyeceğiniz bu animasyon filme asla "çocuk filmi" düşüncesiyle yaklaşmayın. Daha doğrusu animasyon filmlerin hiçbirine böyle yaklaşmayın çünkü çoğunun alt metninde biz yetişkinleri ilgilendiren konular yer alıyor. Bu filmimiz de dünyaya geliş amacını, ruhunu keşfetmeyi isteyen bir müzik öğretmenini konu alıyor. Adamımız bir gün sokakta yürürken bir çukura düşüyor ve kendini birden çok farklı bir dünyada buluyor. İşte film de bize bu farklı dünyada öyle mesajlar veriyor, hayata dair öyle güzel göndermelerde bulunuyor ki öylece düşüncelere dalıyorsunuz. Hani bir amaca, tutkuya bağlı kalıp ona doğru çabalar dururuz ya, heh işte bu film, o çabalama sürecinde kaçırdığımız şeyleri bize gösteriyor. Size buralarda tavsiye ettiğim şu ve şu film gibi bu filmimiz de Pixar imzalı o alt metni çok sağlam tasarlanmış filmlerden. Hem eğlenip hem de bazı şeyleri sorgulamak istiyorsanız bu filmi kaçırmayın. Yorumunuzu da aşağıya bırakın tabi, hadi tadını çıkarın! 

Soul - Soul

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Canan S.
3 yıl önce
Çaylak
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Açıkcası izlemeye karar verdiğimde bu kadar etkileyici, sorgulatan, düşündüren, gülümseten, harika görsel ve müzikleriyle eğlendiren bir film beklemiyordum. Eğer hayatınızın, ne yapacağını bilemeyen veya ne yapmak istediğini bulamayan bir dönemindeyseniz özellikle izleyin, iyi gelecektir.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Ölüm ve yaşam arasındaki bağlantıyı işleyen tatlı bir animasyon filmi olmuş. İzlerken keyif vericiydi. Disney ve animasyon filmlerini seven biri olarak bu filmi izlediğiniz için pişman olmazsınız.
Ahmet Ç.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Çok iyi bir animasyondu, filmi boş zamanımda izlemiştim ve bitirince aşırı mutlu oldum.
Rümeysa G.
29 Ekim 2022
Kesinlikle izlemeye değer bir filmdi. Verdiği mesaj da çok iyi.
Mustafa
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Hayatımızın her dakikasının önemli olduğunu anlatan sıcak bir film. Ailecek izlenebilecek türde.
Ayhan B.
13 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Güzel animasyondu, sıkmıyor, anlatılan konu güzel, izlenir yani.
SILA A.
25 Mart 2022
İzlediğinizde bir daha diğer animasyonlardan fazla tatmin olamayacağınız türden bir animasyon.. Yine de fazla iddalı olmasın.
entel F.
11 Mart 2022
Çaylak
Bu film animasyonların sadece çocuklara hitap etmeye başladığı bu dönemlerde sizin için bir nimet, muhteşem bir film, açın izleyin yeri gelince düşündürüyo yeri gelince ağlatıyo inanılmaz ya... İzleyin derim.
Yağız Şimşek
13 Şubat 2022
Sıkı Üye
Eğlenceli, sıkmayan güzel bir aile filmiydi. Zaten işin içinde Disney Pixar olunca kötü bir animasyon olma ihtimali baya bir azalıyor.
Pinkmoon
10 Şubat 2022
Sıkı Üye
Uzun zamandır izlemekte ertelediğim bir filmdi ama çok eğlendim, hem ders veren hem de eğlendiren filmlerden.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Oldukça keyifli bir animasyon. Müziğe olan tutkunun dünyada hiç bitmemesi dileğiyle.
Daha fazla yorum20
soul film yorumsoul konususoul filmi konususoul yorumanimasyon filmleren iyi animasyonlarailece izlenecek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.