Tamam mıyız? 2013 tr-TR

Tamam mıyız? (2013)

(Dram)
2013
IMDB
7.1
(22) 4 112 0 5
110
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Ağustos 2018
İyi bir film keşfedince acayip keyifleniyorum. Bir de bu film bizden, Türk sinemasından olunca keyfim 2 katına çıkıyor. İşte bu film de tam olarak beni 2 kat keyiflendiren o nefis yerli filmlerden. "Çağan Irmak" imzalı bu filmi "Ben bunu nasıl kaçırmışım? Nasıl şimdiye kadar izlememişim?" diye yakınarak izledim. Filmimiz, bedensel engeli nedeniyle yaşadığı hayata her gün biraz daha küsen bir genç ile, yıllar önce babasıyla restleşip kapıyı çekip çıkan idealist bir heykeltıraşın buluşmasını ve sonrasında yaşadıklarını konu alıyor... Öncelikle film benim gözümden birkaç damla yaş düşürmeyi başardı. Kendimi sürekli onların yerine koydum ve uzun uzun düşündüm. Yani kısacası iyi oyunculukların olduğu, biraz depresif, duygu dolu ve en önemlisi de "bizden" bir dram filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Tamam mıyız? - Tamam mıyız?

filmine yorum yap!
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Az önce bitirdim ama ben de bittim :( Şu ana kadar böyle hüngür hüngür ağladığım nadir filmlerden oldu. İzleyin, izlettirin.
Yağız Şimşek
20 Nisan 2023
Sıkı Üye
Tek isteği ölmek olan bir insanı hayata döndürmek mümkün müdür? Mümkün olsa bile bunu gerçekleştirmek için nasıl bir ortam gerekir? Bu soruların cevaplarını filmde bulacaksınız. Müthiş sosyal mesajlarıyla, alt metinleriyle, yan hikayesiyle sıcacık bir film. Türk yapımı olması insanı ayrı bir gururlandırıyor. Üstüne bir de iyi oyuncu kadrosu girince kendi kendimize diyoruz ki; “Demek ki biz de film yapabiliyormuşuz.”
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Baya güzeldi, ağlatabilir bence peçete alın izlerken, oyunculuk ve hikaye çok güzeldi.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Sonunda Türk filmlerinin kalitesi artıyor dedirten bir film. Drama için ille zengin kız fakir oğlan figürü ya da imkansız aşka gerek olmadığını ortaya koyuyor. Black filmi tadında...
seyma T.
02 Ekim 2021
Çaylak
Hoş vakit geçirdim, ders de çıkardım. Çağan Irmak imzalı zaten kaliteyi tahmin etmişsinizdir. Yer yer göz dolduran, ders çıkarttıran ve gülümseten hoş 1 buçuk saatlik bir film.
Mathilda9
20 Nisan 2021
Sıkı Üye
Gayet başarılı, dram filmlerini sevenler izlemeli :)
sıla ö.
12 Ocak 2021
Sıkı Üye
Cidden ağlamamak imkansız. Oyuncuların özellikle Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu efsane. İzleyin, izlettirin.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Duygulanmamak elde değil bu filmde. Türk sinemasından son zamanlarda çok güzel işler çıkıyor.
Jennifer F.
12 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Çağan IRMAK... Fazla söze gerek bırakmamış yine Ağlamamak imkansız.
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
İnanılmaz bir filmdi. Sonunda ağlamaktan içim çıktı sanırım. Aras Bulut İynemli'nin efsane bir oyunculuğu var. Tek kelimeyle mükemmeldi.
Daha fazla yorum12
aras bulut iynemli filmleritamam mıyız filmitamam mıyız filmi konusutamam mıyız 2013film önerileriyerli filmleryerli film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.