Tatlı Bela 2000 tr-TR

Tatlı Bela (2000)

(Dram - Biyografi)
2000
IMDB
7.3
(8) 4 44 0 5
43
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
2s 11dk
IMDB
7.3
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Kasım 2019

Julia Roberts'a "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar'ını kazandıran filmi tavsiye etmeye geldim size. Filmimiz, gerçek bir karakteri ve yaşanan gerçek olayları konu alıyor. İşsiz ve 3 çocuk sahibi bir kadının iş arayış süreci sonunda rast geldiği bir hukuk bürosunda yaşadıklarını izliyoruz. Bu azimli kadın, hiçbir hukuk eğitimi almamış olmasına rağmen Amerika tarihinin en büyük davalarından birinin peşinden öyle koşuyor ki, gerçekten onu izlerken siz gaza geliyorsunuz. İnsanların sağlığıyla oynayan dev bir şirkete karşı verilen mücadeleyi ve bu mücadele sürecine liderlik eden müthiş bir insanı izleyeceksiniz... Öncelikle ortalamanın üzerinde süresiyle 2 saat 15 dakikalık bir film sizi bekliyor. Film, içindeki detaylarıyla hem bir keyifli hafta sonu filmi, hem de nefis bir gaza getirme filmi... Şöyle azimli, akıllı, pes etmeyen bir kadının kendi ayakları üzerinde durarak taviz vermeden dünya ile mücadele edişini izlemek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. Üstelik başta da söylediğim gibi şahane bir oyunculuk ve gerçek bir şeyler izleyeceksiniz. Film Netflix'te var, fakat üye girişi yaparsanız "Filmi İzle" butonu da aktif olacaktır, o şekilde de izleyebilirsiniz. Yorumunuzu mutlaka aşağıya yazın, hadi tadını çıkarın!

Tatlı Bela - Erin Brockovich

filmine yorum yap!
Ahmet Ç.
01 Haziran 2023
Sıkı Üye
Daha yeni izledim ve çoook beğendim, o kadar güzel işlenmiş ki.
Helinn
01 Mayıs 2022
Sıkı Üye
3 çocuğuyla hayatta kalmaya çalışan ve aynı zamanda işine kendini adayıp başka hayatlara da değinen bir kadının hikayesi... İzleyin.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Julia Roberts'ın muhteşem performansı ve bir kadının neler yapabileceğini anlatan harika bir film. Kesinlikle kategorisinin hakkını veriyor.
Serkan B.
10 Haziran 2021
Usta Yorumcu
21 sene olmuş. Sinemada çok keyifle izlenen ve Julia Roberts'ın şahane oyunculuğu ile etkileyici ve tadında komedi ve dram içeren bir film.
ilayda B.
13 Ağustos 2020
Çaylak
Biraz sakin bir film olsa da bir kadının azmine, pes etmeyişine ve her şeye yetişebilmesine şahit oluyoruz. Julia Roberts da efsane :)
Miraç I.
28 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Her kadının izlemesi gereken mükemmel bir filmdi. Gerçek hayat hikayesi olması ve başarının o kadar kolay gelmediğine dair bir film. Ayrıca Julia Roberts'a oscar kazandırmış ki sonuna kadar da hak etmiş :))
Nis M.
26 Nisan 2020
Çaylak
Harika bir film, Julia Roberts oyunculuğunu konuşturmuş. Daha önce izlemiş olsam da tekrar büyük keyifle izledim... Kadın gücü ve azmi açısından ilham verici.
Güneş
26 Mart 2020
Çok hafif bir tık sıkıcılığı olsa da bunun filmin uzunluğundan kaynaklı olduğun düşünüyorum. Sonlara doğru çok sarıyor ve özellikle izleyen bütün kadın seyircilerin içlerindeki o güçlü tarafı ortaya çıkartacağına da eminim :)
julia roberts filmlerigaza getiren filmlergaza getirme etkili filmlermotivasyon filmlerihikayesi gerçeğe dayanan filmleryaşanmış filmlertatlı bela filmierin brockovich filmi konusuerin brockovich filmi oyuncularıerin brockovich imdberin brockovich izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.