Yol 2009 tr-TR

Yol (2009)

(Dram - Bilim Kurgu)
2009
IMDB
7.3
(7) 4 66 0 5
59
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 59dk
IMDB
7.3
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Mayıs 2019

Bu filmi aranızdan "Halid Akkuş" ve "Mustafa Kocael" izlemem için bana göndermiş. Kendilerine teşekkür ediyor ve ilk gönderen olduğu için Halid'in profilini hemen yukarıya ekliyorum. Şimdi filmimiz, kıyamet sonrası Amerika'da hayatta kalma savaşı veren bir baba-oğlu konu alıyor. Renksiz, güneşsiz, hayvansız bir dünyada yaşam mücadelesi veren baba oğul, gerilim ve dram dolu olayların içerisinde kalıyor ve film böyle ilerliyor... Öncelikle bu tarz kıyamet sonrası filmlerinde hep şişman ve bakımlı insanlar görmekten bıkmış biri olarak bu distopik film bana ilaç gibi geldi. Burada zayıf ve olması gerektiği gibi bakımsız, kirli, gerçekçi insanlar göreceksiniz. Bunun yanında kasvetli atmosferi de sizi o dünyanın içine çekecek. Vurdulu kırdılı bir film aramıyorsanız, eğlenmek de istemiyorsanız, e romantik filmler de şu an hiç sizlik değilse, aradığınız film bu olabilir. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Yol - The Road

filmine yorum yap!
Bülent K.
23 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Son zamanlarda bu tür distopya kurgulu filmlerin arttığını hiç fark ettiniz mi? Dünyada gittikçe umutsuzluğun arttığını gözlerimizle görebiliyoruz. Umarım sonumuz böyle olmaz diyoruz ama gidişat bu yöne sanki. Bunları bırakıp filme geçecek olursak ben başarılı buldum. Gerçekleri bir tokat gibi yüzünüze çarpıyor. Filmde herşey başarılı ve tadındaydı. Şimdiden iyi seyirler... İzlemeden geçmeyin bence.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Sonu gelmiş bir dünyada; çok hastasınız, fazla bir ömrünüz kalmamış ve yiyecek bulmakta da sıkıntı yaşıyorsunuz ve ekstra küçük de bir evladınız var. Dışarıdaki tehlikeleri saymıyorum bile... Film boyunca merak ettim, gerildim, üzüldüm ve o babanın yerine hep kendimi koydum. Her ne kadar dram ağırlıklı filmlere mesafem olsa da bu film beni etkiledi.
Emre G.
20 Şubat 2021
Çaylak
Sonunu daha farklı beklemiştim ama izlenebilir bir film.
filmkolik D.
08 Şubat 2021
Çaylak
Güzeldi ama açıkçası fazla beğenemedim bu filmi.
Yigittheripper
28 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Yine yok olmaya yüz tutmuş bir dünya ve bu sefer bir babanın oğlunu bu hayattan uzak tutma çabası... Film gayet güzel, bu tarzda "Denzel Washington" abimizin Tanrının Kitabı filmi de güzeldir.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
kaos ortamında geçen gerçek bir fedakarlık draması.
rıdvan K.
16 Mayıs 2019
Sıkı Üye
spoiler... gereksiz, vakit kaybı, dram çabası, yaşam ünitesi bulmuşsun niye devam edersin. gereksiz gereksiz işler
SPOILER [GÖSTER]
viggo mortensen filmlerithe road filmithe road filmi konusuthe road filmi izlethe road filmi yorumlarıyol filmi 2009yol filmi izleyol filmi oyuncularıyol filmi fragmanıdistopya filmlerdistopik filmlerkıyamet sonrası filmlerifilm önerilerifilm tavsiyesi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.