Coda 2021 tr-TR

Coda (2021)

(Dram - Gençlik)
2021
IMDB
8.1
(19) 4 64 0 5
1s 51dk
IMDB
8.1
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Şubat 2022

Öncelikle gerçekten inanılmaz bir film izleyeceğinizi söylemek isterim. Aranızdan Aşkın, Fatih ve İrem bu nefis filmi izlemem için göndermişler, kendilerine teşekkür edip konumuza geçiyorum... Film, işitme engelli bir ailenin, işitme engeli olmayan genç kızının yaşadıklarını konu alıyor. Zaten film de adını (Children Of Deaf Adults - İşitme Engelli Ebeveynlerin Çocukları) buradan alıyor. Genç kızımız, içine doğduğu bu sessiz dünyada bir yandan ailesinin ekmek teknesi olan balık tutmaya yardım ederken bir yandan da okulda, kendindeki müzik yeteneğini keşfediyor.. Düşünün; Müthiş bir sesiniz var, fakat aileniz o güzel sesinizi hiç duyamıyor... İşte filmimiz de Ruby ismindeki bu genç kızın, ailesi ve hayalleri arasında yaşadıklarını işliyor. Size burada hep söylediğim gibi; Hem gülümsetip hem de hüzünlendiren, yani izleyicisine birden fazla duyguyu aynı anda ve çok başarılı bir şekilde işleyebilen film çok azdır. İşte bu film de onlardan biri. Muhtemelen bu tür arasında, uzunca bir süre izlediğim en iyi film olarak kalacak. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Coda - Coda

filmine yorum yap!
Nigar Ş.
27 Mart 2024
Uzun zamandır akıcı, samimi bir film arıyordum. Film, duygusal derinliği, güçlü performansları ve gerçekçi hikayesiyle içine çekiyor gerçekten. Filmin konusu, oyunculukları her şeyiyle çok güzeldi.
utkucmrl
03 Kasım 2023
Çaylak
Eminim ki bu film bir şekilde karşınıza çıkıyordur ve izlemeniz öneriliyordur. Gerçekten bu yapımı izleyin. Konuyu yukarıda Kaan zaten anlatmış. Çok içten ve çok samimi bir film. Gerçekten zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsunuz, film akıp gitti. Sağır olan karakterlerin gerçek hayatta da sağır olmaları gerçekten filme gerçeklik katmış ve çok iyi oyunculuklar sergilemişler. İyi seyirler :)
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Ef-sa-ne! Hemen koşup izleyin derim, ben bayıldım :)
Yasemin B.
12 Mart 2023
Çaylak
Kaan'ın instagram tavsiyesi ile izledim. Muhteşemdii! Gerçekten çok keyifli, konusuna rağmen dinamik bir anlatıma sahipti. Çok çok teşekkürler tavsiye için. İzleyeceklere de afiyet olsunn! :)
sıla ö.
11 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Ben çok da beğenemedim ya izlerken sıkıldım, ağır işlenmişti yanımda manita da vardı onu izlemek daha güzeldi, belki ondandır :)
widight
27 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Her yerde kesitlerini görüyordum, bir de Kaan'ın tavsiye ettiğini hatırlayınca durmayıp izlemeye karar verdim, iyi ki de izlemişim! Çok güzel!
Zeynep
05 Haziran 2022
Sıkı Üye
Akıcı ve hayatın içinden bir film olmuş. Başrol kızımızın üzerindeki sorumluluğu hissetmek, işitme engelli ebeveynler için empati yapabilmek güzeldi, beğendim.
Helinn
23 Nisan 2022
Sıkı Üye
İnanılmaz eğlenceli, dram dolu, çok çok harika bir film. Daha yeni izliyorum keşke bu kadar ertelemeseydim ://
Müjde Ç.
18 Nisan 2022
Annesinin kör olsaydım resim yapardın isyanı! Yaptığı en iyi şeyin ailesi tarafından duyulamıyor olması! Akran zorbalığı! Aşk! Başarı!... Ne ararsan var, harika bir filmdi! ❤️❤️
E.N.A.
16 Mart 2022
Usta Yorumcu
Güzel bir filmdi. Bazen duygularına ve sevdiklerinin yaşadıklarına da sağır kalır insan. Kalbimizle duyduğumuz nice güzel günlere...
Daha fazla yorum9
coda film konusucoda filmicoda filmi yorumcoda konusucoda ne demekcoda anlamıcoda film yorumen iyi filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.