Dünyanın Uzak Ucu 2003 tr-TR

Dünyanın Uzak Ucu (2003)

(Macera - Savaş)
2003
IMDB
7.4
12
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
2s 18dk
IMDB
7.4
BU FİLM
7.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Eylül 2022

Filmimiz, mürettebatıyla birlikte Pasifik Okyanusu açıklarında dolaşan bir ingiliz gemisini ve bu geminin kaptanını konu alıyor. Savaş gemimiz içindeki yüzlerce askeriyle tam görevini bitirip eve dönerken rast geldiği gelişmiş bir Fransız savaş gemisiyle savaşa giriyor ve bu noktadan sonra gemimizin kaptanı, zor bir karar almak için kolları sıvıyor... Bu film beni oturduğum evinden alıp, dalgalı okyanusların tam ortasına bırakmayı ve beni orada 2 saat boyunca tutmayı başardı. Deniz savaşları tekniklerini doğru kullanması açısından en başarılı filmler arasında gösterilen bu yapımda görsel efektler olmadan, dalgası bol bir maceraya çıkıyoruz. Macera diyorum çünkü filmde, günümüzden 2 asır önce uzak denizlerde pek çok yeni keşif de yapan gemicileri de izleme fırsatı buluyoruz... Ayrıca okyanuslu, gemili ve ekstra gizemli bir şeyler de arıyorsanız bu filmi izledikten sonra şu dizi tavsiyeme de bir bakın derim... Hadi tadını çıkarın!

Dünyanın Uzak Ucu - The Far Side of the World

filmine yorum yap!
Özgür A.
03 Aralık 2022
Çaylak
Çok tatlı bir filmdi. Ailece beğendik. Muhteşem değil ama izlemenizi tavsiye ederim.
Tansu S.
15 Eylül 2022
Çaylak
Yıllardır aklıma geldikçe izlerim. Yelkenli gemide yaşamı ve aslında ne kadar zorlu olduğunu en iyi anlatan filmdir benim için. Russel abimiz rolünün hakkını vermiş.
Ayhan B.
13 Eylül 2022
Usta Yorumcu
Kötü bi film bence, saatlerce süren bi ızdırap gibi ne olduğu belirsiz.
dünyanın uzak ucu film konusudünyanın uzak ucu film yorumdeniz savaşlarıokyanus filmlerideniz savaşı filmlerimacera filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.