Sisu 2022 tr-TR

Sisu (2022)

(Macera - Savaş)
2022
IMDB
6.8
10
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 31dk
IMDB
6.8
BU FİLM
3.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Haziran 2024

Aranızdan Halis'in de tavsiye olarak gönderip "mutlaka izle" dediği bu çılgın film, 2. Dünya Savaşı'nın sonlarında, kırsal bir bölgede hem zorlu hava şartları hem de Nazi askerlerine karşı mücadele vermeye çalışan eski, usta bir askerin yaşadığı 'uçuk' olayları konu alıyor. Hazır savaş da bitiyorken, Finlandiya'nın gözlerden uzak yabani topraklarında altın çıkarmaya çalışan bu eski asker, kendini birden Naziler ile savaş verirken buluyor ve film de bu süreci bize çok acayip bir şekilde sunuyor... Öncelikle bu film öyle derin mesajları olan, akıllardan çıkmayacak, müthiş bir film değil. Bu film, şöyle 'seyir keyfi yüksek bir şeyler izleyeyim' dendiğinde açılabilecek, mantık aranmadan sadece boş bir zihin ile seyredilebilecek eğlenceli ve koşturmacası bol bir film. Benim beklentim bu yönde olduğu için ben bu filmi gayet keyifli buldum. Tavsiyem; beklentinizi bu seviyeye çekip öyle izlemeniz... İzlerken yorulacağınız ama yine de izlemeye devam edeceğiniz çılgın, acayip bir deneyim sizi bekliyor, hadi tadını çıkarın!

Sisu - Sisu

filmine yorum yap!
Mert A.
03 Temmuz 2024
Sıkı Üye
İzlerken yoruldum. Sonra iyi miydi diye düşünürken sonuna kadar izlettiğin fark ettim. Yani iyi filmdi denebilir.
Mahmut K.
10 Haziran 2024
Usta Yorumcu
Aslı'nın yorumuna aynen katılıyorum. Yok artık diyeceğiniz çok sahne var ama filme kapılıp gidiyor insan. Başrolümüz ölümsüzlük iksirini bulmuş sanki :)
Aslı B.
08 Haziran 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi izleyenlerin bazı sahnelerde "Bu kadar da olmaz" diyeceği kesin, ben de dedim. Rahmetli Cüneyt Arkın abimizin "Malkoçoğlu, Kara Murat" filmleri aklımdan geçmedi değil. Değişik bir film olmuş, fazla bir diyalog yok. Bir haftasonu boş vakitte izlenir.
sisu filmsisu film konususisu film yorumnazi filmleriikinci dünya savaşı filmlerisavaş filmisavaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.