Sarmaşık 2015 tr-TR

Sarmaşık (2015)

(Fantastik - Dram)
2015
IMDB
8
(6) 4 68 0 5
64
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Ocak 2018

Size, uzun zaman önce izlediğim ve hala aklımdan çıkmayan, Türk imzası taşıyan nefis bir film getirdim. Baştan söyleyeyim, bu film sizi tam anlamıyla sarsacak. Hatta uzun bir süre ortamlarda ''İzlediğim en iyi Türk filmiydi'' diye muhabbetini bile yapacaksınız. Hani bazen nefis İspanyol filmlerini izleyip ''Neden bizden böyle filmler çıkmıyor?'' diyoruz ya, işte bu film tam da bu yakarışa ilaç olacak. Tüm filmimiz bir gemide geçiyor ve film boyunca hepi topu 2 elin parmağı kadar oyuncu görüyorsunuz. Armatör iflas ediyor ve deniz hukuku gereği de gemideki mürettebatın gemiden ayrılmaması gerekiyor. İşte filmimiz bunun üzerinden ilerliyor. Soğuk bir atmosferi olan, insan psikolojisinin nasıl değişebileceğini çok çarpıcı bir şekilde gösteren, şahane oyunculukların sergilendiği nefis bir film izleyeceksiniz. Ha unutmadan, bu film temelinde çok derin anlamlar barındırıyor. Buraya tıklayarak, filmin analizine de ulaşabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın!

Sarmaşık - Sarmaşık

filmine yorum yap!
Mustafa
06 Mart 2023
Usta Yorumcu
Filmi izledikten sonra bu ne biçim final serzenişi dışında pek bir eksisini bulamadığım film. Film içerisinde sürekli bir gerginlik, ha ipler koptu ha kopacak derken o psikolojik gerilimi siz de hissediyorsunuz. İzledikten sonra Kaan’ın incelemesini de okuyunca taşlar tam olarak yerine oturdu.
Enes E.
26 Kasım 2021
Sıkı Üye
İster psikolojik film diye izleyin, ister ülkedeki farklı toplulukları yönetmenin işlendiği bir öğreti olarak. Burada yazmak istemediğim nokta atışı mesajlar da var filmde. Hatta Cenk'in giydiği ADS forması bile bir mesaj içeriyor.
Kaan A.
05 Kasım 2020
Sıkı Üye
Politik göndermeler barındırmadığı söylenen ama politik göndermelerden oluşan bir film. Tabi eski olduğundan ve üzerinde epey konuşulduğundan artık burda konuşmak anlamsız. Bitirdiğiniz halde aklınızda soru işaretleri varsa bir analizini okuyun derim. O kadar.
cahit Y.
18 Mayıs 2020
Çaylak
Filmi izleyip bitirdiğimde hiç bir şey anlamadım, "bu ne biçim film, neydi şimdi bunun konusu" dedim kendi kendime fakat daha sonra filmin analizini okuyunca ne kadar mükemmel bir film olduğunu anladım. Gerçekten müthiş bir konu işlenmiş filmde, filmi önce izleyin sonra verdiği mesajı araştırarak mutlaka okuyun.
Aytek S.
21 Ocak 2019
Usta Yorumcu
hiç bir şey anlamadım tamam gemi ülkenin küçük bir maketi ama finali hiç bir yere koyamadım ... keşfettiklerim köşeni nasıl bulurum , bulamadım :(
Ezgi B.
30 Mayıs 2018
Çaylak
Kaan yeni üyelerindenim bir hoşgeldinini alırım :) tavsiyelerin arasında bu filmi görünce benden artıyı kaptın çünkü türk filmleri arasında en sevdiklerimden biri budur. İzlediğim günden sonra haftalarca aklımdan çıkmadı iş yerinde sürekli aklıma gelip durdu seninde beğenmiş olman çok hoşuma gitti yalnız olmadığımı hissettim tebrikler.
sarmaşık filmi konususarmaşık filmi izlesarmaşık filmi oyuncularısarmaşık filmi yorumlarınadir sarıbacak filmleriosman alkaş filmleriyerli filmleryerli film tavsiyelerigerilim filmleripsikolojik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.