Jungle Cruise 2021 tr-TR

Jungle Cruise (2021)

(Aksiyon - Macera - Aile)
2021
IMDB
6.6
(4) 4 40 0 5
34
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
2s 7dk
IMDB
6.6
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Kasım 2021

Aranızdan Doğan, "Tavsiyeni Gönder" köşemizden izlemem için göndermiş bu filmi. Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum... Filmimiz, Amazon ormanlarındaki efsanevi mitolojik bir bitkinin peşine düşen botanikçi bir bilim insanını ve bu yolculuğunda ona eşlik eden maceraperest bir kaptanı konu alıyor... Öncelikle izleyeceğiniz bu film tipik bir "Dwayne Johnson" filmi. Yani koşturmacalar, bol görsel efektler, küçük espriler, hepsi diğer tüm filmlerinde olduğu gibi bunda da var. Fakat bu filmi burada size tavsiye etmemin nedeni; kadrodaki Emily Blunt ve gerçekten izleyeni içine çekip sürükleyen keyifli bir macera olması. Şahsen ben filmden biraz Jumanji, biraz Karayip Korsanları, biraz da Mumya filmlerindeki tadı aldım... Etkileyici bir yapım mı? Tabi ki de hayır. Fakat şöyle boş zamanda izlenecek keyifli, macerası bol bir film mi? Kesinlikle... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Jungle Cruise - Jungle Cruise

filmine yorum yap!
ece K.
17 Temmuz 2022
Çaylak
Çok beğendim, konusu güzeldi. Boş zamanlarda izlenilebilir.
serkan ö.
11 Aralık 2021
Çaylak
Olmasa da olurdu. Pek beğenemedim doğrusu. Daha güzel yapılabilirdi.
Mustafa K.
07 Aralık 2021
Çaylak
Karayip korsanları ekibi çekse gişe rekoru kırardı. Onun haricinde ailecek oturup izlenebilecek macera türünde güzel bir film.
Miraç I.
29 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Severek, eğlenerek, ailece oturup izlenecek bir film. İki oyuncunun birbiriyle uyumunu da çok sevdim.
jungle cruise film konusujungle cruise filmijungle cruise filmi yorumjungle cruise konusu2021 macera filmlerien yeni macera filmleriaile filmleriailece izlenecek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.